New Yorker Brusevæg

Eksklusive brusevægge i New Yorker look

Brusevægge

Skræddersyede New Yorker brusevægge

Er du på udkig efter en moderne glasvæg til badeværelset, som er velegnet til kontakt med vand på en jævnlig basis? Hos KSM-Design har vi et hav af forskellige muligheder. Du kan få lavet lige netop den New Yorker brusevæg, som du har i tankerne. Vi skal blot høre om dine ideer og ønsker for projektet.

Alt fra mål og design til funktionalitet kan skræddersyes til dine præferencer. Når du har besluttet dig på det endelige produkt, kan vi straks begynde produktionen på vores fabrik. Vi sætter en ære i godt håndværk og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores løsninger.

Populært blandt boligejere

Badeværelset er i større grad blevet en af de vigtigste rum for boligejere. Det er sket i takt med, at rummet fylder flere og flere kvadratmetre i nyere boliger. Derfor er det naturligvis også væsentligt, at badeværelset er behageligt og præsentabelt.

Vi oplever en stigende efterspørgsel på New Yorker brusevæggen. Dets elegante og moderne udtryk harmonerer godt med mange af de danske badeværelser. Det er med til at give badeværelset et helt nyt look og fungerer samtidig som en funktionel løsning.

Vores brusevægge laves altid med ét stort stykke glas og fladstål fremfor mange små. Det gør væggen nemmere at rengøre efter et bad. Ligeledes undgår du en masse kalk der samler sig i kanterne.

Kontakt os i dag

For et uforpligtende tilbud

Få en vejledende pris på din brusevæg

Kunne du tænke dig at høre mere om de mange muligheder for en ny New Yorker brusevæg? Lad os tage en snak om dine behov og ønsker.

Send os et kort oplæg med cirkamål på din løsning og eventuelle ønsker til brusevæggen. Så vender vi straks tilbage med et vejledende tilbud. Vi står naturligvis til rådighed med professionel sparring fra start til slut i processen, og er med dig fra tilbudsgivning til den endelige montering er klaret.

Kontakt os på telefon 60 15 77 65, send en e-mail til ksm@ksm-design.dk eller udfyld formularen for kontakt her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Processen

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

  • Kvalitet til gode priser

    Godt håndværk er altid vores førsteprioritet. Vi går aldrig på kompromis med vores kvalitetsstandarder.

  • Hurtig leveringstid

    Med en strømlinet produktion og et dygtigt team, er vi i stand til at realisere din glasløsning effektivt, så du undgår lange ventetider.

  • Personlig service

    Vi er med dig lige fra tilbudsfasen til glasset er færdigmonteret hos dig. Vores team underretter dig løbende.