New Yorker Glasdør

Vi er specialister i at producere elegante New Yorker glasdøre

Glasdøre

New Yorker glasdøre efter specialmål

New Yorker glasdøren er en nem og elegant måde at give en mere rummelig fornemmelse i hjemmet. Samtidig skaber det bedre rumopdeling uden at give en klaustrofobisk følelse.

Hos KSM-Design går vi op i at levere et det bedste produkt på markedet for vores kunder. Vi er eksperter i at producere skræddersyede New Yorker glasdøre med elegante rammer og kvalitetsglas. Dine behov er altid i fokus, hvorfor vi inddrager dig i hele processen.

Vi er med dig fra A-Z

Hos KSM-Design tager vi os af hele processen. Vi tager ansvar for alt fra idéfasen og opmåling til den endelige montering. Dine ideer og ønsker skal naturligvis skinne igennem, hvorfor vi altid tager en grundig dialog før produktionen påbegyndes.

Med vores egen fabrik har vi kapaciteten til at producere stort set alle former for New Yorker glasdøre. Hvad enten du ønsker en enkeltdør, dobbeltdør, skydedør, brusedør eller noget helt femte, kan du forvente hurtig leveringstid og konkurrencedygtige priser med en kompromisløs kvalitet.

Kontakt os i dag

For et uforpligtende tilbud

Pris på New Yorker glasdøre

Vi laver vores glasdøre på bestilling for at sikre den absolut bedste løsning til netop dit hjem. Det kræver en desuden god kundedialog, hvorfor vi altid har fokus på dig. Du får professionel rådgivning til det bedste valg af materialer og mål, så du kan tage en veloplyst beslutning.

Send os en kort beskrivelse af din ønskede dør eller væg samt omtrentlige mål. Så vender vi straks tilbage med en vejledende pris skræddersyet til dig. Kontakt os på telefon 50 15 77 65 eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage snarest muligt.

Processen

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

  • Kvalitet til gode priser

    Godt håndværk er altid vores førsteprioritet. Vi går aldrig på kompromis med vores kvalitetsstandarder.

  • Hurtig leveringstid

    Med en strømlinet produktion og et dygtigt team, er vi i stand til at realisere din glasløsning effektivt, så du undgår lange ventetider.

  • Personlig service

    Vi er med dig lige fra tilbudsfasen til glasset er færdigmonteret hos dig. Vores team underretter dig løbende.