New Yorker glasvæg

Elegante glasvægge lavet på bestilling

New Yorker glasvæg

Kompromisløse designs

Interessen for den moderne New Yorker glasvæg er i de seneste år steget meget. Dog har de høje priser på markedet resulteret i, at ikke alle kan være med. I stedet ender flere med at gå på kompromis med deres ideelle ønsker for design og kvalitet. Hos KSM-Design stræber vi efter at levere prisdygtige New Yorker glasvægge til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller designet.

Gennem grundig research og faglig sparring har vi optimeret hele processen fra produktion til montering. Vi gennemgår løbende vores løsninger for at finde nye måder at blive bedre på. Vi producerer alle vores New Yorker glasvægge på egen fabrik, så vi er sikre på, at kvaliteten er i top.

Kvalitetsproduktion til skarpe priser

Hos KSM-Design har vi lagt et stort fokus på produktionen med vores helt egen fabrik. Fabrikken er udstyret med en række af det mest moderne udstyr til at effektivisere hele processen så vidt muligt. Det giver bedre resultater og bedre priser til dig. For os er det simpelthen en “no-brainer” at producere new yorker glasvægge på egen fabrik.

 • Hurtig leveringstid
 • Topkvalitet hver gang
 • Konkurrencedygtige priser

Kontakt os i dag

For et uforpligtende tilbud

Indhent et tilbud i dag

Mulighederne er endeløse, når det kommer til New Yorker glas. Derfor står vi altid klar til rådgive og vejlede dig fra start til slut i processen. Vores mål er at levere en glasvæg, som matcher netop dine ønsker og som holder mange år frem i tiden.

Kunne du tænke dig et vejledende tilbud på en ny New Yorker glasvæg? Så tøv ikke med med at kontakte os allerede nu. Vi sidder klar til at hjælpe dig fra A-Z. Kontakt os på tlf. 60 15 77 65 eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

Processen

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

 • Kvalitet til gode priser

  Godt håndværk er altid vores førsteprioritet. Vi går aldrig på kompromis med vores kvalitetsstandarder.

 • Hurtig leveringstid

  Med en strømlinet produktion og et dygtigt team, er vi i stand til at realisere din glasløsning effektivt, så du undgår lange ventetider.

 • Personlig service

  Vi er med dig lige fra tilbudsfasen til glasset er færdigmonteret hos dig. Vores team underretter dig løbende.