Om os

Professionel glasløsninger på hele Sjælland

Om os

Specialister i New Yorker stilen

Hos KSM-Design har vi valgt at specialisere os i en særlig type glasløsning – nemlig New Yorker stilen. Vi har en fabrik dedikeret udelukkende til at producere New Yorker vægge og døre. Derfor kan kunden også regne med, at kvaliteten er i top hver eneste gang.

Ved at indsnævre vores produktsortiment gør vi også hele processen nemmere for både os selv og kunden. Vores priser er meget konkurrencedygtige og en stor del af leveringstiden er skåret fra, da vi har strømlinet “samlebåndet”. Vores team har naturligvis også en stor brancheviden inden for New Yorker glasvægge og bliver hele tiden klogere på de nyeste teknikker og metoder.

Kunden i fokus

Vi elsker når en kunde henvender sig for at sige, at de har været er super glade og tilfredse med resultatet, eller når en ny kunde har fået os anbefalet. Det er virkelig en fed fornemmelse at blive anerkendt for sit håndværk, og det er netop derfor vi altid stræber efter at være frontløbere i industrien.

Kommunikation og samarbejde er en stor del af vores arbejde. For at fremstille et holdbart resultat, skal vi sætte os ind i kundens behov. Derfor er vi altid med dig fra A-Z i processen. Vi påbegynder ikke produktionen, før du er tilfreds med designet. Ligeledes efterlader vi dig ikke, før du er tilfreds med den endelige montering.

Kontakt os i dag

For et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig?

Når du skal bruge en New Yorker glasløsning som lever op til dine forventninger, skal du ikke tøve med at kontakte KSM-Design. Med et stærkt team og dygtige samarbejdspartnere kan vi klare løsninger af alle omfang. Om det er en enkelt brusevæg til badeværelset eller en komplet løsning til kontoret, har vi kapaciteten og kompetencerne til at hjælpe.

Har du flere spørgsmål, eller ønsker du et vejledende tilbud? Så ring til os på telefon 60 15 77 65, send en mail eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Processen

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

  • Kvalitet til gode priser

    Godt håndværk er altid vores førsteprioritet. Vi går aldrig på kompromis med vores kvalitetsstandarder.

  • Hurtig leveringstid

    Med en strømlinet produktion og et dygtigt team, er vi i stand til at realisere din glasløsning effektivt, så du undgår lange ventetider.

  • Personlig service

    Vi er med dig lige fra tilbudsfasen til glasset er færdigmonteret hos dig. Vores team underretter dig løbende.